- Autor: psathyrella
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Voda | 1250 |
| Kuře průměr | 300 |
| Celer - bulva | 100 |
| Mrkev | 200 |
| Petržel - kořen | 80 |
| Pór | 50 |
| Fazolky | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř celý, nové koření, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 2702 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 676 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






